AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının karnını görmek

Kahve falında hamile kadının karnını görmek

Kahve falında hamile kadının karnını görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek işlerinin hep yolunda gideceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek haneye bereket geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir