AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadın karnı görmek

Kahve falında hamile kadın karnı görmek

Kahve falında hamile kadın karnı görmek verdiği sözleri tutacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadın karnı gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek bilakis malının çoğalacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir