AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken ağlamak

Kahve falında hamileyken ağlamak

Kahve falında hamileyken ağlamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken ağlamak gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Kahve falında hamileyken ağlamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, saygınlığının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek o masumların bedduasını alacağına, atılan adımların zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olmak ve ağlamak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup ağlamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili ağladığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir