AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamileyken ağlamak mutluluğunun büyüyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmak ve ağlamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup ağlamak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen baba için ağlamak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir