AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup ağlamak

Kahve falında hamile olup ağlamak

Kahve falında hamile olup ağlamak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, işinde itibar edineceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Kahve falında hamile olup ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak iftiraya uğrayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında hamile olmak ve ağlamak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında hamileyken ağlamak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olup ağlamak fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup ağlamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölü için ağlamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir