AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak eğer işsizse iş bulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir