AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadın dövmek

Kahve falında hamile kadın dövmek

Kahve falında hamile kadın dövmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadın dövmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında hamile kadını dövmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadın dövmek yeni bir eve sahip olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birini dövmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile dövmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını dövmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir