AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını dövmek

Kahve falında kadını dövmek

Kahve falında kadını dövmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz bazı alanlarda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek çok günah işleyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bir kadın dövmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın dövmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir