AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadını dövmek

Kahve falında hamile kadını dövmek

Kahve falında hamile kadını dövmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kötü haberlerin alınacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, büyük atılımlar yapılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadını dövmek gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadını dövmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın dövmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile dövmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında hamile birini dövmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını dövmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir