AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kadını dövmek

Kahve falında sevdiği kadını dövmek

Kahve falında sevdiği kadını dövmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadın dövmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulur.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir