AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, elinize para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın dövmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek yetim sevindireceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını dövmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir