AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birini dövmek

Kahve falında hamile birini dövmek

Kahve falında hamile birini dövmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birini dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Kahve falında hamile dövmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sürekli tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadını dövmek sevincinin üzüntüye döneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın dövmek alım gücünün artmasına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile birini dövmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki dövmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımını dövmek özel hayatının da yolunda gideceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek dövmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununu dövmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir