AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda su içmek

Kahve falında hamamda su içmek

Kahve falında hamamda su içmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hamamda su içmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında hamamda su içmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam suyu görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında hamamda su dökmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek elinden su içmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cennette su içmek zenginliği bulacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya su içmek dileklerin yerine geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeğe su içmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir