AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğe su içmek

Kahve falında bir bebeğe su içmek

Kahve falında bir bebeğe su içmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sağlığının bozulmayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bir bebeğe su içmek gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında erkek bebeğe su içmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe su içmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe su içmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında kadehten su içmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında borudan su içmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek suyu içmek yardım edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında çölde su içmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir