AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne suyu dökmek

Kahve falında vişne suyu dökmek

Kahve falında vişne suyu dökmek kısmetlerinin bollaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işe ve aşa kavuşacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında vişne suyu dökmek gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Kahve falında vişne suyu dökmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne suyu içmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Kahve falında vişne suyu ikram etmek büyük borçların altında ezileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında vişne suyu içtiğini görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında vişne suyu görmek sorunların ve engellerin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında vişne suyu yapmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir