AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceğinden kaçmak

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında hamamdan kaçmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kısmetinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceği yediğini görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek yol göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği yutmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir