AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamdan kaçmak

Kahve falında hamamdan kaçmak

Kahve falında hamamdan kaçmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, evliliğinde mutlu olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamdan kaçmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamdan kaçmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kendini hamamda yıkanırken görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam temizlemek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında hamam ve havuz görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek bir daha kopmayacağına, hatalı yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında hamama girmek yarınlara bakacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında hamama gidip keselenmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir