AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru hamam böceği görmek

Kahve falında yavru hamam böceği görmek

Kahve falında yavru hamam böceği görmek çalışmaların beğeni almayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru hamam böceği gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında hamam böceği yemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceği ezmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir