AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceği yediğini görmek

Kahve falında hamam böceği yediğini görmek

Kahve falında hamam böceği yediğini görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında hamam böceği yediğini gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında hamam böceği yediğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında hamam böceği sürüsü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük hamam böceği görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulur.

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği öldürmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş hamam böcekleri görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir