AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hamam böceği görmek

Kahve falında siyah hamam böceği görmek

Kahve falında siyah hamam böceği görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hem de zengin biri olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah hamam böceği gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği kovalamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü hamam böcekleri görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde hamam böceği görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamam böceği yediğini görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kalp kıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir