AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü hamam böceği gördüyseniz:

  • Taşınan veya raya soğukluk giren arkadaşlarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında hamam böceği sürüsü görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş hamam böcekleri görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret eder.

Kahve falında çok hamam böceği görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara hamam böceği görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında iri hamam böceği görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir