AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikoptere binip uçmak

Kahve falında helikoptere binip uçmak

Kahve falında helikoptere binip uçmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyüleyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında helikoptere binip uçmak gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında helikoptere binip uçmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye binip uçmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balona binip uçmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ata binip uçmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeye binip uçmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip uçmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında helikopterle uçmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, planların aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helikoptere uçmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir