AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında halıya yağ dökmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı gözleme görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eritilmiş yağ görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı yufka yemek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine yağ sürmek gururlandıracak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yağ ve un görmek işlerinin daha da iyi olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş yağ görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir