AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfağa çiş yapmak

Kahve falında mutfağa çiş yapmak

Kahve falında mutfağa çiş yapmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işaret eder.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mutfak alışverişi yapmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta hamur yapmak beklenmedik kapıların açılmasına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta iş yapmak mekân değiştireceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfağa tuvaletini yapmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Kahve falında mutfakta banyo yapmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına inanılır.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak sorunlarının da çözüleceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir