AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete çiş yapmak

Kahve falında klozete çiş yapmak

Kahve falında klozete çiş yapmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, büyük üzüntüler olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Kahve falında klozete çiş yapmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında klozete çiş yapmak hayali kurulan eve ulaşmaya, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında klozete kaka yapmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında klozeti temizlemek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozet temizlemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozet tuvalet görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir