AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıcı dükkanı görmek

Kahve falında halıcı dükkanı görmek

Kahve falında halıcı dükkanı görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Kahve falında halıcı dükkanı gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında halıcı dükkanı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı dükkanı görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında halı dükkanı açmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında dükkanda kedi görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir dükkanda çalışmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanın olduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan yıkamak verdiği emeklerin heba olacağına, ekmeğine leke süreceğine alamet eder.

Kahve falında çorap dükkanı görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir