AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı dükkanı görmek

Kahve falında halı dükkanı görmek

Kahve falında halı dükkanı görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hanesine güneş doğacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı dükkanı gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında halı dükkanı açmak kendisi ile baş başa kalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıcı dükkanı görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı dükkanı görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortak dükkan açmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dükkan temizlemek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında fırın dükkanı açmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında balık dükkanına girmek kısmetli bir işe atılmaya, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak maddi açıdan rahat edileceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir