AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı dükkanı açmak

Kahve falında halı dükkanı açmak

Kahve falında halı dükkanı açmak kişinin yaşamının değişeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında halı dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında halı dükkanı açmak saygınlığına da saygınlık katacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak birikim yapılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında takı dükkanı açmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük dükkan açmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak mutluluğundan olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında berber dükkanı açmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev dükkan açmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir