AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı ve su görmek

Kahve falında halı ve su görmek

Kahve falında halı ve su görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında halı ve su gördüyseniz:

  • Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında su içinde halı görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında halıya su dökmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalettir.

Kahve falında halı ve su görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında suyla halı yıkamak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında halının üstüne su dökmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde halı görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında duvara halı asmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir