AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde halı görmek

Kahve falında su içinde halı görmek

Kahve falında su içinde halı görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde halı gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında suyun içinde halı görmek mal ve mülk sahibi olmaya, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak çıkmaza gireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında su içinde halı görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında deniz içinde halı görmek şansın yüzüne güleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde halı görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında halıya su dökmek iş hayatında iniş yaşanacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Kahve falında halı ve su görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir