AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde halı görmek

Kahve falında suyun içinde halı görmek

Kahve falında suyun içinde halı görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde halı gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Kahve falında su içinde halı görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde halı görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde halı görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak nefsine yenileceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde halı görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı ve su görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet eder.

Kahve falında halının üstüne su dökmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir