AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek makamını garantileyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev taşıdığını görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kazancının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında taşıt görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir