AnaSayfa / Genel / Kahve falında halat üzerinde yürümek

Kahve falında halat üzerinde yürümek

Kahve falında halat üzerinde yürümek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında halat üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Kahve falında halat üzerinde yürümek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halata tutunmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir halat görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi halat görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında halat bağlamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında kalın halat görmek toplumda yükseleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halatla sallanmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında halatla inmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir