AnaSayfa / Genel / Kahve falında halatla inmek

Kahve falında halatla inmek

Kahve falında halatla inmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında halatla inmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında halatla inmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında halat üzerinde yürümek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz halat görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında halat ipi görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun halat görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halatla bağlanmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında halatla sallanmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında halat görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir