AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir halat görmek

Kahve falında demir halat görmek

Kahve falında demir halat görmek şansın kaçacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, anne baba duası alacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında demir halat gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında demir halat görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halatla inmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kederleneceğine işaret eder.

Kahve falında halat bağlamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında halat ipi görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında halata tutunmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun halat görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi halat görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyi halatla çekmek iyileşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir