AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın halat görmek

Kahve falında kalın halat görmek

Kahve falında kalın halat görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında kalın halat gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Kahve falında kalın halat görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında halat ipi görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında halatla tırmanmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında halatla bağlanmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında halat çekmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Kahve falında halatla sallanmak ailesini utandırmayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir halat görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizde halat görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir