AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi halat görmek

Kahve falında gemi halat görmek

Kahve falında gemi halat görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gemi halat gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında gemi halat görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında gemi halatı görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyi halatla çekmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet eder.

Kahve falında halat bağlamak hainlik yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halat çekmek şansının açılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz halat görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında halat çözmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halatla sallanmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir