AnaSayfa / Genel / Kahve falında halatla sallanmak

Kahve falında halatla sallanmak

Kahve falında halatla sallanmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında halatla sallanmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında halatla sallanmak maddi kriz yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip halat görmek prestij sahibi olunacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında halat üzerinde yürümek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında halatla bağlanmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Kahve falında halat ipi görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Kahve falında gemi halat görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın halat görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi halatı görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir