AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı kokusu almak

Kahve falında hacı kokusu almak

Kahve falında hacı kokusu almak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında hacı kokusu almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında hacı kokusu almak hedeflerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı kokusu görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı olmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında hacı birini görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında hacı dede görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında hacı yolu görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı hacı görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir