AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı olmak

Kahve falında hacı olmak

Kahve falında hacı olmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında hacı olmak gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hacı yağı sürmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işarettir.

Kahve falında hacı olan birini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı hurması yemek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı uğurlamak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı birini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı kıyafeti giymek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı ya gitmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet eder.

Kahve falında hacı olmuş birini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir