AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı birini görmek

Kahve falında hacı birini görmek

Kahve falında hacı birini görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı birini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında hacı yüzüğü almak geçim sıkıntısından kurtulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında hacının elini öpmek itibar göreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulur.

Kahve falında birinin hacı olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı hediyesi almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hacı ya gitmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında hacı takkesi görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir