AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yolu görmek

Kahve falında hacı yolu görmek

Kahve falında hacı yolu görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir yandan cenaze olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı yolu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında hacı yolu görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında hacı hediyesi almak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Kahve falında hacı amca görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hacı olarak görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı ya gitmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında hacı takkesi görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir