AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı kokusu görmek

Kahve falında hacı kokusu görmek

Kahve falında hacı kokusu görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, elinin bolluk göreceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, büyük zararlar getireceğine inanılır.

Kahve falında hacı kokusu gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında hacı kokusu görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hacı kokusu almak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, daha güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında hacı bektaş görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında hristiyan hacı görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında hacı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Kahve falında hacı olduğunu görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı anne görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında hacı amca görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir