AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı dede görmek

Kahve falında hacı dede görmek

Kahve falında hacı dede görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında hacı dede gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında hacı dede görmek gelirinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı takkesi görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulur.

Kahve falında hacı yağı sürmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında hacı gitmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı elbisesi giymek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hacılığa gideceğini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hristiyan hacı görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Kahve falında hacı birini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir