AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı bayram veli görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında hacı bayram veliyi görmek ağız tadının yerine geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında veli olmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında bir veli görmek şansının da döneceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir