AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya bakım yaptırmak

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zor durumların biteceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında bakımsız bahçe görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bakımı yaptırmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında bakımlı ayak görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir