AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı yogun bakımda görmek

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek bereketli yağmurlara, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı yogun bakımda gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek eşyaların yenileneceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yogun bakım görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yorulduğunu görmek daha fazla para kazanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yürürken yorulmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yorulmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yo görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yürümekten yorulmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir