AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bakımı yaptırmak

Kahve falında ayak bakımı yaptırmak

Kahve falında ayak bakımı yaptırmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bakımı yaptırmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında ayak bakımı yaptırmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bakımsız ayak görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında bakımlı ayak görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bakımlı tırnak görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında saç bakımı yaptırmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında bakımsız ev görmek kalabalıktan uzak olacağına, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir