AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımsız bahçe görmek

Kahve falında bakımsız bahçe görmek

Kahve falında bakımsız bahçe görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakımsız bahçe gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında bakımlı bahçe görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakımsız bahçe görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakımsız tuvalet görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işarettir.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yapmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bakımlı el görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir