AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf ve güzel görünmek

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf görünmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel görünmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında camide görünmek sorunların artacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Kahve falında yaşlı görünmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlarken görünmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacda görünmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini görünce sevinmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir